tlf. 40 54 41 99

top logo
 • EntrepenørLandbrug

  Drive Safes produkter er egnet til alle former for dæk; Store og små entreprenør- og landbrugsmaskiner m.m. Read More
 • Haveog Park

  Drive Safes produkter er egnet til alle former for dæk; lige fra trailer, store og små entreprenørmaskiner, trillebøre, serveringsvogne, golfvogne m.m. Read More
 • Privatog Fritid

  Drive Safes produkter er egnet til alle former for dæk; lige fra bil til campingvogne, trailer, cykler serveringsvogne, golfvogne, sulkyer m.m. Read More
 • 1
 • 2
 • 3
Bliv forhandler

Entrepenør og Landbrug

Drive Safe er det ideelle produkt til at forebygge punkteringer. Med sine unikke egenskaber sikre Drive Safe dit dæk mod uventede punkteringer og tab af dæktryk.

Når du har påført Drive Safe vil produktet automatisk blive fordelt i dækket, når dækket roterer. Drive Safe er designet så det ikke bliver varmepåvirket under dækkets rotation.

Drive Safe beskytter dækket mod fremmedlegemer, der måtte ramme dækket i dets trædeflade. Drive Safe er i stand til, at forebygge lækager på op til 12 mm. i dækkets trædeflade.

Ud over at beskytte dækket mod punktering har Drive Safe den egenskab, at det afbalancerer dækket, da Drive Safe holder sig flydende, og fordeler sig jævnt i dækket.

Når Drive Safe er blevet påført dækket, hjælper produktet med at beskytte mod punktering i op til 4 år. Hvis du af en eller anden årsag ikke længere ønsker, at have Drive Safe i dine dæk, kan produktet nemt skylles ud ved brug af varmt eller koldt vand.

Drive Safe har udviklet forskellige produkter, der egner sig til alle former for dæk. Der er udviklet er specielt produkt til tunge entreprenør- og landbrugsmaskiner. Produktet Drive Safe Heavy Duty egner sig til alle former for tunge erhvervsmaskiner med en tophastighed på 50 km/t.

Drive Safe Heavy Duty kan med fordele påfyldes maskinernes dæk, og dermed forebygge punkteringer og kostbare nedbrudstimer som følge af punkteringen.

Beregning ved tunge maskiner over 1500 kg. max. 50 km/t
Beregn - mængden til
Dumpers, gravmaskiner, bobcat, traktorer, trucks, ATV'er, golfvogne, stald- og landbrugsmaskiner o.l.
Højden på dæk i cm.*
Invalid Input

Mål fra underlag til top af dæk i cm.

Brede på dæk i cm.*
Indtast antal centimer

Mål dybden/breden af dæk i cm.

Dækket kører *

Invalid Input

Liter:
Invalid Input

Denne mængde i liter skal i dækket.

daek maal

Søg

Hvorfor vente på den næste punktering,

Drive Safe forebygger punkteringer!

Drive Safe er et britisk patenteret produkt, der forebygger punktering. Produktet anvendes verden over, bl.a. i Nordamerika, Canada og Europa. Drive Safe er egnet til alle former for dæk; lige fra tunge maskiner såsom; store og små entreprenørmaskiner og landsbrugsmaskiner og ned til cykler og trillebøre m.m.
Produktet blev udviklet i 1992 og vandt den engelske DTI pris for dæksikkerhed.

Sådan virker Drive Safe

Når en punktering opstår, vil lufttrykket i dækket presse gummifiber ud i hullet for at danne en prop, som forhindrer yderligere lufttab.
Gummifibrene lukker hullet inden for to eller tre omdrejninger af hjulet.
Det sker så hurtigt, at du ikke opdager at punkteringen er sket.

Hvis der sidder et søm eller en sten i dækket kan den fjernes.

Guide - Sådan påfylders Drive Safe!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Sikkerhed

Hvis dæksiden er skadet eller revnet bør den udskiftes, og der indføres Drive Safe i det nye dæk.
Drive Safe Skandinavia ApS påtager sig intet Juridisk Ansvar i forbindelse med håndteringen og efterfølgende følgevirkninger med produktet.

Hvis du har nogle spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os.