tlf. 40 54 41 99

top logo
 • Privatog Fritid

  Drive Safes produkter er egnet til alle former for dæk; lige fra bil til campingvogne, trailer, cykler serveringsvogne, golfvogne, sulkyer m.m. Read More
 • Haveog Park

  Drive Safes produkter er egnet til alle former for dæk; lige fra trailer, store og små entreprenørmaskiner, trillebøre, serveringsvogne, golfvogne m.m. Read More
 • EntrepenørLandbrug

  Drive Safes produkter er egnet til alle former for dæk; Store og små entreprenør- og landbrugsmaskiner m.m. Read More
 • 1
 • 2
 • 3
Bliv forhandler

Privat og Fritid

Drive Safe er det ideelle produkt til at forebygge punkteringer. Med sine unikke egenskaber sikre Drive Safe dit dæk mod uventede punkteringer og tab af dæktryk.

Når du har påført Drive Safe vil produktet automatisk blive fordelt i dækket, når dækket roterer. Drive Safe er designet så det ikke bliver varmepåvirket under dækkets rotation.

Drive Safe kan anvendes på alle typer dæk, lige fra tunge entreprenør- og landbrugsmaskiner og ned til dækkene på golfvogne, trillebør og sækkevogne.

Drive Safe fås i flere varianter, både til on-road og til off-road brug.

Produkterne, der er udviklet til on-road er bl.a. egnet til trailere, hestevogne, scootere m.m.

Produkterne, som er udviklet til off-road findes er bl.a. velegnet til alle former for små og store entreprenør- og landbrugsmaskiner, ATV’er, fodrevogne, redskabsvogne, golfvogne m.m.

Drive Safe er det perfekte produkt til dig, der har en aktiv fritid på et eller flere hjul. Med Drive Safe i dækkene, er du sikker på, at der ikke opstå unødige punkteringer, der forsænke dig i dit gøremål.

Drive Safe beskytter dækket mod fremmedlegemer, der måtte ramme dækket i dets trædeflade. Drive Safe er i stand til, at forebygge lækager på op til 12 mm. i dækkets trædeflade.

Ud over at beskytte dit dæk mod punktering, så har Drive Safe den egenskab, at det bidrager til en afbalancering af dækket, da det holder sig flydende, og fordeler sig jævnt i dækket.

Når Drive Safe er blevet påført dækket, hjælper produktet med at beskytte mod punktering i op til 4 år. Hvis du af en eller anden årsag ikke længere ønsker, at have Drive Safe i dine dæk, kan produktet nemt skylles ud ved brug af varmt eller koldt vand.

 

Se de forskellige typer af Drive Safe nedenfor og bestil det produkt, der netop passer til dine behov på vores webshop.

Søg

Hvorfor vente på den næste punktering,

Sådan virker Drive Safe

Når en punktering opstår, vil lufttrykket i dækket presse gummifiber ud i hullet for at danne en prop, som forhindrer yderligere lufttab.
Gummifibrene lukker hullet inden for to eller tre omdrejninger af hjulet.
Det sker så hurtigt, at du ikke opdager at punkteringen er sket.

Hvis der sidder et søm eller en sten i dækket kan den fjernes.

Guide - Sådan påfylders Drive Safe!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Sikkerhed

Hvis dæksiden er skadet eller revnet bør den udskiftes, og der indføres Drive Safe i det nye dæk.
Drive Safe Skandinavia ApS påtager sig intet Juridisk Ansvar i forbindelse med håndteringen og efterfølgende følgevirkninger med produktet.

Hvis du har nogle spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os.