tlf. 40 54 41 99

top logo
Bliv forhandler

Værd at vide om Drive Safe

Drive Safe forebygger punkteringer!

soembraet510x510

Drive Safe er et britisk patenteret produkt, der forebygger punktering. Produktet anvendes verden over, bl.a. i Nordamerika, Canada og Europa. Drivesafe er egnet til alle former for dæk; lige fra tunge maskiner til bil, campingvogne, trailer, store og små entreprenørmaskiner og landsbrugsmaskiner, cykler og trillebøre, serverings-vogne, golfvogne, sulkyer m.m.

Produktet blev udviklet i 1992 og vandt den engelske DTI pris for dæksikkerhed.

Drive Safe et miljøvenligt produkt, der er nemt at håndterer, og som ikke udsætter brugeren eller miljøet for nogen form for farer. Efter påfyldning af Drive Safe i dine dæk, beskytter produktet mod punkteringer og lækager på op til 12 mm i dækkets trædeflade. Når der opstår en lækage forsegles dækket inde fra uden tab af dæktryk.

I modsætning til de produkter, der hidtidigt har været tilgængeligt på det danske marked, så adskiller Drive Safe sig ved, at produktet, hverken er vand- eller fiberbaseret, ligesom Drive Safe ikke er et produkt, der limer sig fast til dækket, og dermed kan umuliggøre et eventuelt dækskifte.

Se test Video her.

Søg

Hvorfor vente på den næste punktering,

Sådan virker Drive Safe

Når en punktering opstår, vil lufttrykket i dækket presse gummifiber ud i hullet for at danne en prop, som forhindrer yderligere lufttab.
Gummifibrene lukker hullet inden for to eller tre omdrejninger af hjulet.
Det sker så hurtigt, at du ikke opdager at punkteringen er sket.

Hvis der sidder et søm eller en sten i dækket kan den fjernes.

Guide - Sådan påfylders Drive Safe!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Sikkerhed

Hvis dæksiden er skadet eller revnet bør den udskiftes, og der indføres Drive Safe i det nye dæk.
Drive Safe Skandinavia ApS påtager sig intet Juridisk Ansvar i forbindelse med håndteringen og efterfølgende følgevirkninger med produktet.

Hvis du har nogle spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os.